Nov 27, 2010

Our big day

so as I promised you the other day, here are the mixture of photos taken during my convocation last sunday. Photos credit to Firhan Fikri, Nana Azmi, Nisa Aminullah and others.

Terima kasih untuk semua gambar yang cantik-cantik.
Terima kasih kepada Kaklong yang telah memekapkan saya dengan begitu tebal sekali. Haha and also for the bunga ^_^
Terima kasih mak ayah sebab sanggup tunggu dalam panas dan semestinya terima kasih untuk doa dan segala pengorbanan selama ini untuk saya :) Memang tak terbalas, tapi saya akan cuba buat mak ayah bangga dan bahagia, InsyaAllah.
Terima kasih untuk semua pensyarah yang membantu.
Terima kasih untuk my girls, Penny dan Syakila for bearing with me throughout the whole semester dan tak lupa terima kasih untuk my classmates jugak.
Terima kasih untuk semua yang wish saya. Terharu T__T
Dannn tahniah jugak untuk semua graduan tahun ni!!!!

Okeh cukup cukup. Macam la dapat award best student kan T.T







okeh tata :)

7 comments:

Shafiq Rosli said...

congratz syaz..=)

nuRuL aZieRa said...

congratulation syaz!
sngt jeless.... tp thun dpn turn ziera lak...
hehe.... comei je jubah graduation tu...=)

-p- said...

Eee.. Bulat nyerrr.....
Haha

Anonymous said...

Ah! akhirnya aku menemukan apa yang saya cari. Somtimes dibutuhkan upaya untuk menemukan begitu banyak berguna bahkan sepotong kecil informasi.

ali said...

tahniah
hye salam perkenalan.

nurul syazana said...

shafiq: terima kasih :)

Ziera: tenkiu dear! next year tangkap gamba cantik2 ok :) tak saba nak tgk pic u pulak. hee

pen: cantik la! :)

anon: awk silap blog ke?

ali: hye. salam. :)

Qamarul said...

tahniah syaz...