Apr 21, 2010

semoga cinta ku bukan palsu

Perasaannya apabila single ialah kepuasan bila tidak dikongkong dan boleh berkawan tanpa sempadan malah tidak perlu susah hati fikir dengan siapa nak gaduh atau pujuk atau sakit hati atau jaga hati eh tipu single pun banyak hati jugak nak kena jaga TAPI TAPI kalau jumpa kawan lama dan topik utama ialah sapakah your latest catch? amboi bajet betul dan bila sebenarnya I cakap takda boifren nok sebab I nak suami mesti muka kawan macam apahal-kau-lawan-arus? dan bila mana sembilan puluh lapan peratus kawan semua pun status in a relationship, satu peratus akan/sudah mendirikan rumah tangga, seumpama satu peratus lagi itu adalah left over untuk I, hence tahap kecemburuan yang tinggi. Huiyoo. Normal ke tak I ni? Ahaha. kau pun jadi takut dengan I.

fine. layan perasaan kadang-kadang seronok sebab dah takda benda nak buat kan. geli eh? ceit.

takpa, I ada PoweRangers yang bernama Cinta :)

6 comments:

qamaruluramaq.blogspot said...

wer jom kawin.. ha3

nurul syazana said...

haha. bajet ko dah ckup ke?

-p- said...

cehh cehh..

qamaruluramaq.blogspot said...

aku jual motor aku tue cukup r nanti ha3... :P

nurul syazana said...

pen: npe u cehceh? haha

kama: haha pastu nnt kte nk g dating ke apa ke, naik apa?

qamaruluramaq.blogspot said...

syaz: nek kenderaan awam r, teksi, komuter, bas... kalu takpun nti aku beli r ex5 2nd.. ka3